Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Trening

[ Wyślij odpowiedź ]

Podciąganie na drążku

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Podciąganie na drążku stare 10-28-2008, 12:43   #1
Pilon89
Junior Member

Wypowiedzi: 2
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Co należy ćwiczyć żeby wzmocnić swoje mięśnie i podciągać się na drążku więcej niż jeden raz? :P Po prostu w żadne sposób nie idzie się podciągnąć więcej niż jeden raz :/ Myślę że może najpierw należy wyćwiczyć górne partie ciała i wtedy uda mi się więcej podciągać :D co radzicie, jakie ćwiczenia ?

[ offline ]

Podciąganie na drążku stare 10-28-2008, 17:57   #2
xhcmikix
Moderator

Wypowiedzi: 433

pod drazek dajesz sobie np krzeslo, chwytasz sie drazka i powoli sie opuszczasz. w podciaganiu biora udzial rece oraz w duzej mierze miesnie plecow

Podciąganie na drążku stare 05-01-2009, 19:07   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - problem

zacznik pompwać.na różne sposoby-nogi w górze,wąsko itp.,itd.potem niech ktoś pomaga ci w podciąganiu-przytrzymuje nogi i pomaga w unoszeniu.Z czasem osiągniesz poziom.

Podciąganie na drążku stare 06-09-2009, 21:42   #4
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Podciąganie na drążku

a jak u pana waga?

Podciąganie na drążku stare 09-18-2009, 13:01   #5
slawek1312
Junior Member

Wypowiedzi: 2

ok sprubuje dzięki:)

[ offline ]

Podciąganie na drążku stare 12-16-2009, 20:00   #6
Unregistered
Guest

najpierw zacznij robic pompki, jak dojdziesz do okolo 50 pompek to wtedy bez problemu podciagniesz sie pare razy

Podciąganie na drążku stare 02-05-2010, 15:01   #7
6opak
Member

Wypowiedzi: 43

Pompki trochę wzmacniają ramiona, ale ciężar rozkłada się zupełnie inaczej i dużo obciążenia spada na cycuszki. Zatem na początek poleciłbym ściąganie drążka siedząc (na maszynce), z obciążeniem stanowiącym połowę własnej wagi. Warto zrzucić trochę fatu i włączyć w dietę białko. Ja wcinam Elite (http://www.hellhound.pl/elite-gourme...gr-p-3669.html), pychotka i jak na jakość dymatize bardzo tanie.

[ offline ]

Podciąganie na drążku stare 02-21-2010, 13:13   #8
jarek61
Junior Member

Wypowiedzi: 3

Mam zamiar kupić sobie drążek do cwiczeń, lecz nie wiem czy wypatrzony przeze mnie będzie dobry. Chcę kupić drążek rozporowy, który umieszczałbym między drzwiami. Boję się tylko tego, że będzie on puszczał przy moim ciężarze. Jakie są wasze doświadczenia z takimi drążkami?
Chciałbym kupić taki model: http://www.sklep-presto.pl/product-p...zen-81459.html

[ offline ]

Podciąganie na drążku stare 03-11-2010, 16:12   #9
Unregistered
Guest

tez tak myslalem .. ale jak juz zalozysz g na futrynie to wiedz ze czolgiem go nie ruszysz :p

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
podciąganie, drążku

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Nerwica serca Super dunks Torbiel jajnika ? Woda w uchu Playboy Przepowiednia królowej Saby Największy biceps Rozciąganie nóg Cennik Leków Vitalmax Whey Protein 80 Natural