Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Fitness

[ Wyślij odpowiedź ]

Poranne bieganie

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Poranne bieganie stare 02-02-2009, 18:50   #1
neon
Junior Member

Wypowiedzi: 2
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Poranne bieganie

Witam

Od przyszłego tygodnia zamierzam biegać rano, takie małe postanowienie zrzucenia kilka kilogramów i zastanawia mnie ile powinnam poświęcić na to czasu, ile najlepiej byłoby biegać. Myśle że 30min byłoby w sam raz, ale nie wiem czy to wtedy jakieś efekty będzie miało. Jak myślicie?

[ offline ]

Poranne bieganie stare 06-21-2009, 18:37   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - daje efekty!

znam się na bieganiu bo sama biegam od 4 lat i jeżeli zaczynasz to 30 min da Ci efekty

Poranne bieganie stare 09-26-2009, 19:11   #3
mobilio
Junior Member

Wypowiedzi: 12
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Najważniejsza jest systematyczność. Ja biegam od kilku miesięcy pięć razy w tygodniu, na początku zaczęłam od małych dystansów, takich 20-minutowych. Teraz biegam już trochę więcej tak 40 min dziennie. Nie dość że udało mi się zrzucić kilka kilogramów, to dużo lepiej się czuję. Na początku musiałam się rano zmuszać, żeby się zebrać, a teraz już mi to zaczyna coraz większą przyjemność sprawiać:)

[ offline ]

Poranne bieganie stare 10-06-2009, 15:12   #4
rokfos
Junior Member

Wypowiedzi: 2

Podwieszam się pod pytanie - jak się ubrać na poranne bieganie w październiku? Też się przymierzam do biegania a nie mam żadnego doświadczenia. W grę wchodzi ósma rano a wtedy jest kilka stopni. Domyślam się, że najlepiej na cebulkę, można się będzie stopniowo rozbierać.Bluza bawełniana na wierzch wystarczy? Nie byłoby fajnie skończyć z zapaleniem płuc. Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.

[ offline ]

Poranne bieganie stare 10-06-2009, 16:25   #5
Nie zarejestrowany
Guest

Pomimo tego, że rano jest zimno nie ubieraj się na cebulkę. W czasie biegania Twoje ciało szybko nabierze temperatury. Wystarczą spodnie od dresu, podkoszulka i jakaś grubsza bluza.

Poranne bieganie stare 03-17-2010, 06:27   #6
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - look!

Post usunięty przez moderatora

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum