|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Witam
![]() Od przyszłego tygodnia zamierzam biegać rano, takie małe postanowienie zrzucenia kilka kilogramów i zastanawia mnie ile powinnam poświęcić na to czasu, ile najlepiej byłoby biegać. Myśle że 30min byłoby w sam raz, ale nie wiem czy to wtedy jakieś efekty będzie miało. Jak myślicie? |
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 12
|
Najważniejsza jest systematyczność. Ja biegam od kilku miesięcy pięć razy w tygodniu, na początku zaczęłam od małych dystansów, takich 20-minutowych. Teraz biegam już trochę więcej tak 40 min dziennie. Nie dość że udało mi się zrzucić kilka kilogramów, to dużo lepiej się czuję. Na początku musiałam się rano zmuszać, żeby się zebrać, a teraz już mi to zaczyna coraz większą przyjemność sprawiać:)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Podwieszam się pod pytanie - jak się ubrać na poranne bieganie w październiku? Też się przymierzam do biegania a nie mam żadnego doświadczenia. W grę wchodzi ósma rano a wtedy jest kilka stopni. Domyślam się, że najlepiej na cebulkę, można się będzie stopniowo rozbierać.Bluza bawełniana na wierzch wystarczy? Nie byłoby fajnie skończyć z zapaleniem płuc. Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|