Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Prestarium

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Prestarium stare 09-15-2008, 13:25   #1
peapep
Junior Member

Wypowiedzi: 2
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Cześć brał ktoś może prestarium i może powiedzieć jakie efekty po nim zauważył ? Lekarz powiedział że najlepszym dla mnie rozwiązaniem będzie właśnie ten lek. Tylko że ja się jeszcze zastanawiam bo ponoć po nim nie można za bardzo uprawiać sportu. Podczas brania go.

[ offline ]

Prestarium stare 11-22-2008, 14:40   #2
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Prestarium to lek działający przez hamowanie aktywności enzymu konwertującego angiotensynę I w angiotensynę II mającą działanie naczyniozwężające. Stosuje się go głównie w leczeniu nadciśnienia tętniczego. Nie powinno się przesadzać ze sportem, ponieważ wysiłek fizyczny powoduje wzrost ciśnienia tętniczego, co przy już istniejącym nadciśnieniu może być niebezpieczne, a poza tym spowoduje, że lek jest bezużyteczny, ponieważ stosowanie go ma na celu obniżenie ciśnienia.

[ offline ]

Prestarium stare 09-11-2009, 07:39   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Prestarium

Biore prestarium juz wiele lat,ogolnie czuje sie bardzo dobrze,zadnych objawow ubocznych,a jak ide na impreze to biore jak zwykle tabletke i normalnie pije i nic mi ni jest,conajwyzej moe podniesc sie cisnienie,bo to tormalne,ale zadnych uculen czy reakcji.

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
prestarium

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Naposim - wygląd Cytaty z piosenek Połykanie spermy Nuty na flet Kolce lekkoatletyczne Refluks żołądka ! jednodniowa głodówka Sudafed - różnica. Biogenix Monster Mass - folia (1000g) Dieta szwedzka