|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 4
|
Witam. Słyszałam o darmowych próbkach np. kremów i perfum, ogólnie różnych kosmetyków. Zna ktoś może takie sklepy internetowe gdzie można takie próbki za darmo otrzymać? tak żeby za przesyłke też się nie płaciło. Za jakies stronki byłabym wdzięczna..
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 9
|
Darmowy serwis, w którym możesz zbierać punkty i zdobywać atrakcyjne nagrody.
proponuje Ci dwa sposoby zdobywania nagród: * wymianę zebranych punktów. * udział w loteriach. -->ZAPROSZENIE<-- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wypełniasz-wygrywasz. Konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi. Szczegóły na stronie. ->Tu-Secret<- ------------------------------------------------------------------------------------------------- Zakończony. Spróbuj Tu 10 kamer cyfrowych 100 zestawów wybielających z paskami blend-a-med Whitestrips 200 singli Tatiany Okupnik (Maximum Luxe Edition). => PRÓBKI - Promocje Ostatnio edytowane przez janosik ; 11-04-2010 o 23:35. |
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 9
|
Hej,
Jeśli masz konto na allegro i chciałabyś dostać jakąś fajną rzecz typu pendrive, prostownica, żelazko, aparat fotograficzny, kamera, drukarka itp. to mam dla Ciebie stronkę. Musisz tylko się zalogować na nią. https://cokupic.pl/zaproszenie/ZDAWID Na tej stronie piszesz opinie o przeróżnych produktach codziennego użytku. Ja napisałam 600 opinii i za nie dostałam drukarkę. Ostatnio zaś za 280 opinii dostałam prostownicę i pendrive za 105 opinii. 1 opinia to 30 wyrazów. Za zaproszenie osoby dostajesz 30 punktów, za napisanie 1 opinii 15, za napisanie opinii w czasie happy hour 20 punktów. Każda 100, 200, 300 itd, opinia to dodatkowe 50 punktów. Myślę, że warto. Pozdrawiam |
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| próbki |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|