Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Problemy z potencją

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Problemy z potencją stare 09-16-2008, 09:08   #1
sobieskie
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Mój problem jest bardzo poważny i bardzo zawstydzający mnie. Praktycznie całe życie mam problemy z potencją, a mam dopiero 22 lata. Z kim można skonsultować się w tej sprawie ? Naprawdę potrzebuję pomocy bo nie wiem co zrobię jak to będzie tak dalej wyglądało.

[ offline ]

Problemy z potencją stare 10-14-2008, 09:31   #2
Mikołaj
Guest

Wypowiedzi: n/a

Z lekarzem sie skonsultuj, to chyba jasne a wiek nie ma nic do rzeczy wystarczy stres oslabienie organizmu, brak ruchu. trzeba bylo troche o siebie zadbac, kupic cos co ma żen - szen i pewnie byloby lepiej. Teraz to lekarz

<div class='quotetop'>CYTAT(sobieskie @ Sep 16 2008, 10:14) [snapback]101703[/snapback]</div>
Cytat:
Mój problem jest bardzo poważny i bardzo zawstydzający mnie. Praktycznie całe życie mam problemy z potencją, a mam dopiero 22 lata. Z kim można skonsultować się w tej sprawie ? Naprawdę potrzebuję pomocy bo nie wiem co zrobię jak to będzie tak dalej wyglądało.[/b]

Problemy z potencją stare 10-14-2008, 09:41   #3
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Przychylam się do przedmówcy - powinieneś skonsultować się z lekarzem. To żaden wstyd - schorzenie jak każde inne. Przyczyn może być naprawdę wiele. Może to być skutkiem stresu a może być wywołane jakimiś problemami naczyniowymi. Koniecznie należy zdiagnozować przyczynę, aby ja wyeliminować.

[ offline ]

Problemy z potencją stare 10-17-2008, 12:59   #4
Marcinek
Junior Member

Wypowiedzi: 1

Idź do lekarza, jeśli to nic poważnego nie będziesz musiał brać ciężkich leków, pewnie trzeba będzie trochę ruchu, lepiej się odżywiać, może jakiś suplement jak permen czy penigra, to pierwsze jest ziołowe, pewnie coś żeby się odstresować... Oby, bo jak to coś większego, trzeba będzie brać leki ;/

<div class='quotetop'>CYTAT(Gonzo @ Oct 14 2008, 10:47) [snapback]103793[/snapback]</div>
Cytat:
Przychylam się do przedmówcy - powinieneś skonsultować się z lekarzem. To żaden wstyd - schorzenie jak każde inne. Przyczyn może być naprawdę wiele. Może to być skutkiem stresu a może być wywołane jakimiś problemami naczyniowymi. Koniecznie należy zdiagnozować przyczynę, aby ja wyeliminować.[/b]

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
problemy, potencją

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

grube łydki Gładka cera Moment obrotowy Szymon Kołecki Tłuszcz na brzuchu Omega 6 Nieświeży oddech Spalanie kalorii na rowerze Zmniejszenie apetytu