|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Mój problem jest bardzo poważny i bardzo zawstydzający mnie. Praktycznie całe życie mam problemy z potencją, a mam dopiero 22 lata. Z kim można skonsultować się w tej sprawie ? Naprawdę potrzebuję pomocy bo nie wiem co zrobię jak to będzie tak dalej wyglądało.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 | |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Z lekarzem sie skonsultuj, to chyba jasne a wiek nie ma nic do rzeczy wystarczy stres oslabienie organizmu, brak ruchu. trzeba bylo troche o siebie zadbac, kupic cos co ma żen - szen i pewnie byloby lepiej. Teraz to lekarz
<div class='quotetop'>CYTAT(sobieskie @ Sep 16 2008, 10:14) [snapback]101703[/snapback]</div> Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 956
|
Przychylam się do przedmówcy - powinieneś skonsultować się z lekarzem. To żaden wstyd - schorzenie jak każde inne. Przyczyn może być naprawdę wiele. Może to być skutkiem stresu a może być wywołane jakimiś problemami naczyniowymi. Koniecznie należy zdiagnozować przyczynę, aby ja wyeliminować.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Idź do lekarza, jeśli to nic poważnego nie będziesz musiał brać ciężkich leków, pewnie trzeba będzie trochę ruchu, lepiej się odżywiać, może jakiś suplement jak permen czy penigra, to pierwsze jest ziołowe, pewnie coś żeby się odstresować... Oby, bo jak to coś większego, trzeba będzie brać leki ;/
<div class='quotetop'>CYTAT(Gonzo @ Oct 14 2008, 10:47) [snapback]103793[/snapback]</div> Cytat:
|
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| problemy, potencją |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|