Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Prostowanie włosów

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Prostowanie włosów stare 09-07-2008, 21:29   #1
Kinia
Junior Member

Wypowiedzi: 5
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

WItam:)

Zastanawia mnie jakie są najlepsze odżywki do prostowania włosów. Mam długie i kręcony włosy, wręcz nawet loki i żeby to wyprostować troche czasu mi to zajmuje. Mogłby ktoś polecić taka odżywkę która polepszy stan po takim prostowaniu, ale też żeby włosy dłużej były proste i ułatwiały prostowanie. Jak wiadomo wysoka temperatura niszczy włosy, więc może odżywki by temu zapobiegały. Bardzo prosze o pomoc

[ offline ]

Prostowanie włosów stare 09-07-2008, 21:29   #2
Paulaa19
Junior Member

Wypowiedzi: 8

Nie unikniesz zniszczenia włosów nawet używając odzywek, bo prostownica je pali. Szkoda włosów bo po jakimś czasie naprawde będziesz tego załowała. Ale jest np. wosk do włosów który powoduje, że włosy po nim wyglądaja zdrowsze, lub jeszcze jedwab. Obie te rzeczy są w podobnej cenie

[ offline ]

Prostowanie włosów stare 09-07-2008, 21:29   #3
jae33
Junior Member

Wypowiedzi: 3

Ja nigdy nie wierzyłem w te odzywki i moja dziewczyna tez nie . Sam mam lokowane włosy a naprawdę wolałbym mieć proste.
Wiesz co to Rowenta ? To suszarka prostująca. Moja dziewczyna ją ma . Serio jest o wiele lepiej. A poza tym po każdym umyciu Sunsilk ,,Efekt żelazka" . i do tego jak sie coś wywinie mozesz przejechac prostownica. Gwarantuje ze sie tak nie zniszczą. A i jeszcze . Jednak jak masz zniszczone włosy to są na pewno jakies odzywki do włosłów ktore sie prostuje wiec warto takie mieć .

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
prostowanie, włosów

« | Kamiwaza »
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum