Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Pozostałe dyscypliny > Inne

[ Wyślij odpowiedź ]

Rower do dirtu

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Rower do dirtu stare 12-02-2008, 17:46   #1
Hunter67
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Rower do dirtu

Chciałbym się dowiedzieć to tak właściwie znaczy określenie rower do dirtu ? Może ktoś mi napisać o co z tym chodzi ? Mój syn chciałby kupić sobie rower do dirtu tylko ja że jestem starej daty to się zupełnie na tym nie znam.

[ offline ]

Rower do dirtu stare 06-15-2009, 22:14   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - rower dirt

jeżeli chce Pana syn kupić rower do dirtu tzn. rower alu/stal maly skok amortyzatora rower bez przezutek ( single speed) 1 hamulec lub wogole . rower lekki :) wytrzymaly nie wiem co jeszcze powiedziec :P

Rower do dirtu stare 09-06-2009, 14:00   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

o rowerze do dirtu Kolega wyzej powiedzial juz wszystko. a co do dirtu to jest to latania na hopach usypanych glownie z gliny.

Rower do dirtu stare 09-08-2009, 19:52   #4
GirlBody
Member

Wypowiedzi: 44
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

To ja może dokonam wizualizacji;) Rowery do dirtu wyglądają tak: http://www.rower.com.pl/index.php?ma...Path=6_699_849
na początek taki za tysiaka powinien być wystarczający, choć nie przesądzam,bo nie wiem jak bardzo zaawansowanym (w wieku i doświadczeniu) rowerzystą jest syn :) Co do szczegółów zawsze można dopytać sprzedawcy,bo się na tym zna jak nikt inny. Jak dotąd mam bardzo pozytywne doświadczenia zarówno ze sklepami internetowymi, jak i rowerami ogólnie:)

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum