Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Rude włosy

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Rude włosy stare 09-11-2008, 15:48   #1
Beni
Junior Member

Wypowiedzi: 4
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Mam takie pytanie, mając rude włosy jest mną mniej dziewczyn zainteresowanych i myśle że głównie ten kolor jest tego powoodem. Jeśli bym się przefarbował to w ile upłynie żebym znowu to musiał zrobić?co ile się farbować? bo jeśli tego nie zrobie, a będę miał odrosty to jeszcze gorzej bedzie to wyglądało niż teraz... Prosze o pomoc!

[ offline ]

Rude włosy stare 09-11-2008, 17:20   #2
Wally
Junior Member

Wypowiedzi: 11

No odrosty będą, ale to już zależy ile Ci włosy rosną innym szybciej, a innym wolniej. Nie wiem czy farbowanie w tym przypadku jest najlepszym wyjściem, zastanów się dobrze nad tym..

[ offline ]

Rude włosy stare 02-09-2009, 15:05   #3
Ruda Aga
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Rude włosy

Rude włosy nie czynią człowieka "brzydkim" tez mam rude wlosy i tez sie mna faeci nie interesuja! ale jak czytam na innych forach o rudych włosach to powraca mi chec do zeycia!
Naprawde^^
PS> Też mam rude włosy. I nie przejmuj się tym . "NIE WAŻNE JAKI MASZ KOLOR WŁOSÓW, LECZ JAKI MASZ KOLOR SERCA"
Nie radze ci farbowac! Serio będziesz jescze gorzej wyglądał a twój prawdziwy i zarazem piękny kolor włosów już nie powróci!
Poczytaj se fora!!!!!! Bądz poprostu sobą!
Naprawde wkrótce ktoś się tobą zainteresuje. Powodzenia

Pozdrawiam. Agnieszka 12 lat.:)

Rude włosy stare 02-09-2009, 15:06   #4
Rudzielec
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Rude włosy

Rude włosy nie czynią człowieka "brzydkim" tez mam rude wlosy i tez sie mna faeci nie interesuja! ale jak czytam na innych forach o rudych włosach to powraca mi chec do zeycia!
Naprawde^^
PS> Też mam rude włosy. I nie przejmuj się tym . "NIE WAŻNE JAKI MASZ KOLOR WŁOSÓW, LECZ JAKI MASZ KOLOR SERCA"
Nie radze ci farbowac! Serio będziesz jescze gorzej wyglądał a twój prawdziwy i zarazem piękny kolor włosów już nie powróci!
Poczytaj se fora!!!!!! Bądz poprostu sobą!
Naprawde wkrótce ktoś się tobą zainteresuje. Powodzenia

Pozdrawiam. Agnieszka 12 lat:)

Rude włosy stare 04-14-2009, 18:48   #5
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - G... (21 l.)

Ona ma racje. będziesz wyglądał żałośnie. podobnie jak te wszystkie dziewczyny które maja biała cerę, krucze włosy i rude odrosty. to jest taka manifestacja kompleksów, że weź może zacznij się ciąć, chociaż taniej cię wyniesie.
a tak serio - tez jestem ruda i dobrze mi z tym. nie piękna, ale nikt mnie nie namówi na farbowanie, bo ja JUŻ siebie akceptuje w tym względzie. A jeśli ktoś inny nie, no to ma problem... nie ja. on.
kiedyś jechałam w busie, chłopaczki złośliwie ,, Patrz ruda!" i zaczęli się śmiać, a ja nic. ustąpiłam miejsca jednej kobiecie i w związku z tym musiałam stanąć bliżej nich. dystans zmalał, oni odkryli, że mnie ich opinia ani ziębi ani grzeje. w pewnym momencie słyszę,,..na każdego można coś wymyślić, temu, że gruby, tamtemu, że chudy, innemu, że szczerbaty, ale chodzi o to, żeby się nie dać, bo jak zdradzisz, że jednak cie to ubodło, to przepadłeś stary..." tłumaczyli się- sobie? mnie? nie wiem. ale odpuść sobie walkę ze sobą. jest dobrze. Rudych jest ponoć tylko 4 proc. populacji, jesteśmy gatunkiem na wyginięciu a Ty chcesz się farbować... ty masz geny rudości podawać dalej, żebyśmy trwali, a nie!!! kiedyś nam podobnych było pełno, a co się porobiło!? wymieszały się kolorki i tak...
włosy nie mogą być tylko czarne i biale - jesteśmy tego przykładem...
a co do mnie - takie sytuacje zda5zaja mi się rzadko. jesteśmy dorośli, poza tym w mieście ludzie są bardziej wyrozumiali dla różnic w wyglądzie ludzi. popierają je raczej! dlatego jeśli jesteś z wioski, polecam zmianę środowiska! a poza tym RUDY to fajna ksywka

Rude włosy stare 05-17-2009, 13:44   #6
wiewior:)
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - rude wlosy

nie farbuj sie szkoda twoich wlosow glowa do gory nie przejmuj sie opiniami i komentarzami innych jestesmy wyjatkowi jedyni w swoim rodzaju jestem dumny ze mam rude wlosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Rude włosy stare 07-03-2009, 20:50   #7
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Rude włosy...

Nie farbuj się. Odrosty u chłopaka wyglądają jeszcze gorzej niż u dziewczyn.
Moja kumpela (bardzo ładna zresztą) powiedziała mi kiedyś,że chciałaby mieć rudego chłopaka. Myślę że niektórym dziewczynom się to podoba. Najważniejsze jest to jaki jesteś. Sama znam kilku rudych chłopaków i muszę powiedzieć, że mają swój urok;)

Rude włosy stare 07-27-2009, 11:00   #8
Nie zarejestrowany
Guest

ja też mam rude włosy<mieszanka co prawda> i jakoś żyje, nie mam pojęcia czy sie podobają dziewczyną mój kolor włosów ale szczerze jakoś mnie to nie interesuję / wiele osób pyta nawet czy robiłem pasemka xD / grunt to nie załamywać sie jeśli ktoś będzie mówił "rudy" "rudzielec" itp. najlepszym sposobem na takie zaczepki jest a) nie zwracanie na to uwagi b)cięta riposta <ja jej czasem używam> c) znaleźć ludzi którzy cie zaakceptują bez względu na włosy <ja tak mam i to jest chyba najlepsze rozwiązanie>

popisano: shadow

Rude włosy stare 07-27-2009, 11:12   #9
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - RuUudaa

Hej! ja tez mam ruUude wlosy .. tzn nie sa tak bardzo rude ( bo jak mowimy rudy to zawsze kojazy sie z takim pomaranczowym ;) ja mam tak ze moje wlosy sa : rude brazowe i blad ale jak wychodze na pole to sa niesamowice ruude ;D ale chlopcy za mna lataja xD rudy nie jest zly!! jest wrecz zajebisty!! ;)

Rude włosy stare 08-05-2009, 16:57   #10
karola977
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - ...

rude włosy wcale nie są brzydkie
też mam rude włosy i wszyscy mówią mi duuużo komplementów !
ja bym ci nie radziła przefarbowywac włosów
rude włosy są najpiękniejszym kolorem włosów !
każdy ci to powie !
a jeśli ci wyzywają to po prostu co zazdroszczą ,
lub mają popsuty mózg xD
pozdro i mam nadzieje że nie zafabujesz włosów ;pp

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
rude, włosy

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum