|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 6
|
hej:]
Zażywał z Was ktos scorch?? Mysle o kupinie tego spalacza, bo własnie zależy mi na spaleniu troche tłuszczu i z połączeniem z dobrą dietą chyba powinny być jakieś pozytywne efekty, przynajmniej mam taka nadzieje. No ale nie będę tak ślepo wierzyć temu co jest w opisach takich produktów w sklepach internetowych, bo tam nawet jakby nie byl dobry to napisza ze jest super itp. ![]() Wole zaasięgnąc rady osoby która to brała, a nie tak w ciemno.Wiec licze na Wasza pomoc :) |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Brałem przez jakieś kilka dni, potem musiałem przerwać, gdyż miałem iść na zabieg prostowania przegrody nosa. Zrobili testy krwi już miałem być operowany, ale okazało się, że krew mi nie krzepnie. Lekarz pytał się o wszystko co brałem i od razu powiedział, czego to wina (spalacz tłuszczu Scorch). Powtórzono testy krwi (tamte były robione dzień przed zabiegiem), za godzine dostali wyniki z laboratorium, że są już lepsze (byłem dwa dni po odstawieniu Scorcha).
Nie wiem co oni tam dodają, ale wg. mnie jest to bardzo niebezpieczny skutek uboczny (niekrzepnięcie krwi), gdyż np. jakaś rana czy krwotok np. z nosa i możemy się wykrwawić. A Scorch poszedł w kanał:
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|