|
|
|
|||||||
Semen Poltavsky a jego wyskok |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Czy nie wydaje Wam się że gracz Semen Poltavsky posiada najlepszy wyskok ze wszystkich zawodników siatkarskich ? Nie chodzi mi o zasięg ramion tylko o sam wyskok. Naprawdę jestem zawsze pod dużym wrażeniem jego gry.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Coś ci się chyba pomyliło ;/ <co>
On ma 206 wzrostu a łapie jakieś 345 więc wyskok ma bardzo słaby, jeden z słabszych, najlepszy wyskok ze znanych siatkarzy ma Leonel Marschal który przy wzroście 196 łapie 383(chyba nie ma porównania w dodatku najprawdopodobniej ma krótsze ręce) Ewentualnie jeszcze Matej Kazyiski który na meczu gwiazd w którymś tam roku złapał 379 ale on ma 202. Mowa że Semen ma najlepszy wyskok jest conajmniej śmiechu warte <lol2> |
|
|
#4 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Witajcie. Trafilam tu niedawno z polecenia znajomego. Faktycznie forum dotyczy tej nieco niszowej tematyki, ktora bardzo mnie interesuje. Skoro juz pisze, pozwole sobie cos wiecej o sobie powiedziec, mam nadzieje, ze moja gadatliwosc nie bedzie upierdliwa ;)
Na imie mam Martyna, 2 lata temu ukonczylam biotechnologie na SGGW w Warszawie. Nie pracuje w tym zawodzie, ale zajmuje sie hobbystycznie zywnoscia GMO. Nie chce przynudzac na ten temat, w podpisie umiescilam kilka stron, mam nadzieje ze nikomu nie bedzie to przeszkadzac. Jestem teraz na urlopie macierzynskim, wiec moge aktywniej uczestniczyc w zyciu forum, oczywiscie tylko w wolnych chwilach ;) |
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|