Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Nauka i Multimedia

[ Wyślij odpowiedź ]

Siła podświadomości

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Siła podświadomości stare 10-03-2008, 10:15   #1
radziks1984
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Czy zadwaliście sobie kiedyś sprawę jaka może być Wasza siła podświadomości ? Ostatnio zacząłem się tym interesować i jestem w szoku niektórych rzeczy. Przykładowo niektórzy potrafią siłą podświadomości wyginać łyżki itp. cuda robić. Znacie się może coś na tym ?

[ offline ]

Siła podświadomości stare 10-08-2008, 12:17   #2
england007
Junior Member

Wypowiedzi: 4

Wyginanie łyżki to raczej sztuczka iluzjonistów, a nie siła podświadomości. Chyba za dużo Matrixa się na oglądałeś

[ offline ]

Siła podświadomości stare 10-11-2008, 10:59   #3
MiNNar
Junior Member

Wypowiedzi: 6

Siła podświadomości bardziej kojarzy mi się z tym że to jak myślimy czy pozytywnie czy też negatywnie jest skutkiem tego jak nasze życie wygląda. Własnie to jak myślimy i jake mamy nastawienie może zdziałać cuda, tylko to nie jest takie łatwe ;) a to co Ty w temacie napisałes to raczej zgodze sie do osoby co wyżej napisała ^^ Coś słabo sie interesujesz tym :P

[ offline ]

Siła podświadomości stare 03-03-2009, 14:41   #4
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - prawda

powiem ci tak nasza podświadomość to nie wykorzystana energia , to pole gdzie wszystko jest możliwe gdy tylko zaczynasz świadomie się z nią komunikować wytwarza ona iluzje osiągania celu, ludzie używają tylko 10% swojego mózgu w nich znajduje sie smak węch reakcje i odczuwanie bodźców zewnętrznych , pozostałe 90 % jest nie odkryte twój umysł jest nie ograniczonym źródłem energii , w chwili koncentracji i silnego skupienia sie wydzielane są fale mózgowe które wpływają na przedmioty odpowiedni wizualizacja celu pozwala nam osiągnąć to co widzimy oczami podświadomości czy inaczej umysłu jeszcze inaczej pozostałych 90 % proces wywarzania takie pola które zakłóca M.R.P , trwa nawet 5 lat pewnością jest że wszystkie te rzeczy sa możliwe można spojrzeć na badania naukowców gdzie utrzymując mózg szczura przy życiu w sztucznej czaszce po 6 miesiącach wykonuje rzeczy nieprawdopodobne , cały ten proces dzieli sie na kategorie , wlicza sie w to nie tylko wiara i nadzieja jest to
1.świadomość każdej komórki i zakątka twojego ciała
a)jest tym nadzorowanie pracy twojego organizmu
b)poruzmiewanie się z własnym ciałem
c)kontrolowanie i świadome obcowanie z nim.
2. Istota umysłu
a) umiejętność postrzegania, rozumowania, anlaizowania danego ciała fizycznego ,
b)umiejętność czerpania energi z otoczenia ,
c)wygimnastykowany umysł - wyczolne zmysły koncentracji przewidywanie zdarzeń w czasie teraźniejszym
węch zapach dotyk smak nie koniecznie ,

nie nauczysz sie telekiznezy telepati czegokolwiek bez wiedzy podstawowej kim jstes jaki masz cel i co chcesz z tym zrobić
bez świadomej pracy mózgu , bez umiejętności koncentracji. podświadomość to zapalnik świadomości miejsce ognia ogniem jest istota umysłu.

Wierz lub nie , ja tym żyje i żyje mi sie dobrze :)
Powodzenia.

Siła podświadomości stare 06-27-2009, 20:51   #5
Nie zarejestrowany nowa
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - wiaraw podświadomość

czytam o podświadomości i wierzę w jej moc

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
siła, podświadomości

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat: