|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
witam potrzebna mi jest jakaś dobra siłownia ważne żeby to była Warszawa. Ostatnio chodziłem do jakieś kiepskiej siłowni która się nazywała Helios i nie podobało mi się tam za bardzo więc szukam czegoś lepszego.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Polecam Calypso - bardzo dobre, ludzie na poziomie, fajni trenerzy, chodziłem tam 6 miesięcy. Terza byłem zobaczyć Gymnasion w Focusie: i porażka, szczególnie sztania prawie jak z początku lat 90! Brak orbitreków (ja uwoelbiam na nich ćwiczyć). Ale Gymanzjon na Ursynowie jest też b. dobry!
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
jak dla mnie najlepsza jest silownia w budynku millenium plaza goraco polecam to jej strona www.everybody.pl
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Witam,
mam pytanie. Mam chęci iść na siłownie żeby spalić trochę tłuszczu a najbliżej mojego miejsca zamieszkania znajduję się siłownia błyskawica. Czy polecacie mi ją? czy dużo kobiet tam uczęszcza? Czy jeśli tam pójdę to nie zostanę wyśmiana jak to bywa w przypadku kobiet rozmiaru XL? Czekam na odpowiedź Pozdrawiam |
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| siłownia, warszawa |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|