Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Skinoren – trądzik

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Skinoren – trądzik stare 09-10-2008, 13:45   #1
coduf
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam, słyszałem dużo dobrego o leku skinoren, że jest to wybawienie dla osób cierpiących na trądzik. Czy zgodzicie się z tym ? Próbowałem już wielu lekarstw, chodziłem do dermatologa zawsze pomagało ale na krótki okres czasu. Już sam nie wiem co z tym trądzikiem zrobić :/

[ offline ]

Skinoren – trądzik stare 09-10-2008, 15:20   #2
Milczar
Member

Wypowiedzi: 64

Mój wujek którego trądzik męczył do 29 roku życia był bardzo zadwolony z efektów które przyniósł mu Skinoren. Także jak najbardziej polecam.

[ offline ]

Skinoren – trądzik stare 10-13-2008, 07:51   #3
Pola
Junior Member

Wypowiedzi: 3

A ja polecam Acne Derm. Tez zawiera kwas azelainowy, ale lepiej radzi sobie z przebarwieniami po tradziku niż skinoren. A poza tym jest tańszy <_<

[ offline ]

Skinoren – trądzik stare 10-13-2008, 13:09   #4
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Jeśli chodzi o skinoren to fakt - jest to dobry lek ale należy pamiętać o dwóch rzeczach. Po pierwsze jeżeli ma się nadwrażliwość lub alergię na któryś ze składników leku to wtedy mogą wystąpić skutki uboczne w postaci miejscowego podrażnienia skóry, świądu, pieczenia, rzadziej zaczerwienienia i łuszczenia się skóry. Drugą sprawą jest to, że wszystko jeszcze zależy od pochodzenia trądziku. Jeżeli są to zmiany pochodzenia naskórkowego lub naskórkowo-skórnego to wszystko OK, natomiast zmiany pochodzenia skórnego nie reagują na skinoren

[ offline ]

Skinoren – trądzik stare 07-31-2009, 19:57   #5
Natalia18
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - uzywam skinoren

uzywam go od dzis swedzi troche ale jest ok !!juz po pierwszym uzyciu jest lepiej

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
skinoren, trądzik

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum