Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Skrzypovita

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Skrzypovita stare 10-11-2008, 12:42   #1
stencel
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Próbował ktoś środka skrzypovita ? Nie kosztuje w sumie dużo aby go wypróbować ale nie chce wyrzucać pieniędzy w błoto. Także szukam opinii po internecie.

[ offline ]

Skrzypovita stare 10-12-2008, 12:23   #2
Ciastek
Junior Member

Wypowiedzi: 24

Są to tabletki na cere, włosy i paznokcie. Stosowałam je i jestem zadowolona, ogólnie stan moich włosów i paznokci o wiele się polepszył, bo co do cery, to nie miałam z tym żadnych problemów. Spokojnie moge to polecić, tylko trzeba troszke czasu to stosować, żeby zobaczyć jakieś efekty, a nie po kilku dniach się zniechęcić i mówić, że akurat na mnie nie zadziała :D

[ offline ]

Skrzypovita stare 10-14-2008, 11:28   #3
Marika666
Senior Member

Wypowiedzi: 108

Jednak na jej działanie musisz trochę poczekać . Po pierwszym opakowaniu nic raczej nie zauważysz . A jak nie pomoże Ci skrzypowita to spróbuj różne odżywki do paznokci czy coś :)

[ offline ]

Skrzypovita stare 06-25-2009, 19:59   #4
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - ...

ja stosuje skrzypowite nie cały tydzień i narazie rezultaty są niewielkie w moim przypadku tylko włosy się mniej przestłuszczają . czas pokaże .;)
Ale polecam i to bardzo. pozdrawiam .

Skrzypovita stare 07-01-2009, 18:42   #5
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

czy męźczyźni też mogą zażywać skrzypowite ? czy raczej jest to nie wskazane dla mężczyzn?

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
skrzypovita

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Anabol afty Agnieszka Szwankowska Torbiel jajnika ? Test na karte motorowerową Capoeira – Warszawa ? Najlepszy izotonik Pakerzy Ból podniebienia David Beckham