Wróć   Odżywki, kulturystyka, sport, zdrowie, uroda, diety - BodyBuild.pl > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Trening

[ Wyślij odpowiedź ]

Sport

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Sport stare 10-31-2008, 15:58   #1
Bart009
Junior Member

Wypowiedzi: 19
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Jak wiadomo sport, to rozmaite dziedziny fizyczne które uprawia większość z nas. Jeśli jesteśmy aktywni fizycznie to zapewnia nam równiez to spokój psychiczny. Dla nie których uprawianie jakiegoś ulubionego sportu jest rozładowaniem emocji zazwyczaj tych negatywnych. Ciekawi mnie jakie wy uprawiacie lub chcielibyscie uprawiać sporty? Może dzieki temu tematowi, ktoś się obudzi i znacznie coś w tym kierunku robić :))
[ offline ]

Sport stare 10-31-2008, 16:56   #2
Matrixxx
Junior Member

Wypowiedzi: 16

Ja od 5 lat chodze na treningi siatkówki, wiadomo ze z tym są związane zawody itp. Uwielbiam ten sport, nic mnie tak nie odpręży po cięzkim dniu jak wyładowanie się podczas tego co lubie. Pozytywnie mnie to nastawia :)

Założyłes o tym temat, ale już nie napisałeś jaki Ty masz do tego stosunek i jaki lubisz sport :P
[ offline ]

Sport stare 10-31-2008, 18:07   #3
Pilon89
Junior Member

Wypowiedzi: 2

Mnie tak kusi zapisać się na koszykowke, są organizowane treningi i potem wybierają tych najlepszych i na zawody można jechać. No ale moja gra to taka slaba troche, tyle co z kumplami :D
[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
sport

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum