|
|
|
|||||||
Sposób na odstające uszy |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2 |
|
Senior Member
Wypowiedzi: 108
|
Hehe nie no nie żartuj, przecież wiadome jest że nie ma recepty na odstające uszy. Może była by szansa gdybyś wywalił duże pieniądze na operację choć nie jestem pewna czy i tak się da.
Moja rada to zapuścić włosy |
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
Najlepiej zebys je po prostu zaakcetowal ale jak nie da rady to jak kolega wyzej mowil zapusc włosy ! .
JEst taka operacja , kosztuje cos koło 2 tys. zł. Słyszałem tez cos o opaskach ktore mozna nosic w nocy ale watpie ze to cos da. JEsli ci bardzo przeszkadzaja to naprawde najlepiej zapusc wlosy albo operacja (: |
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
hej!! jesli masz odstajęce uszy a nie stać Ciebie na drogą operacje
to mam do zaoferowania rewelacyjny klej do uszu!! poprostu przyklejasz uszy i koniec z odstajacymi uszami! Klej super sie trzyma i nie drażni skóry stosowany przeze mnie od ponad 3 lat!!! mozna w kazdej chwili bezboleśnie odkleić i przykleić i super sie trzyma Wszelkie pytania prosze kierowac ma meila : martunia175@wp.pl |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Klej? To jakiś specjalny być musi... przecie nie KROPELKA, nie? ;P jaki jest koszt? Jak długo trzyma uszy i... i czy pogę mu ufać - pójdę na imprezę, gładko zaczesana, a tu w najlepszym momencie BACH! Ucho jak z procy wystrzelone odklei się od głowy ;D
pozdrawiam |
|
|
#9 |
|
Guest
|
witam sprzedaje klej do uszów odstających:) kleisz rano i cały dzien trzymają :) kto nie wierzy jakie sa efekty niech sam zobaczy
http://wrzucacz.pl/file/3041245535121 - uszy przód http://wrzucacz.pl/recived/6291245535337 - uszy tył kleju nie widać ze jest i działa :) wiecej informacji na : martunia175@wp.pl |
|
|
#10 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Słuchajcie, nie kupujcie żadnego kleju do uszu!! To oszustwo. Ja chciałam sprawdzić czy to działa i oczywiście okazało się że to oszustwo. Dostałam klej od tej właśnie pani ,,martusi'' która się tu reklamuje. Zamówiłam go na allegro, oczywiście wcześniej sie pytałam co to za klej w mailu i odpisała że nazywa się Xtra Ear Glue, chociaż na allegro nosi inną nazwę wellaflexx. Dziwiła mnie że nikt u niej go nie zamówił więc czekałam aż ktoś go zamówi i tylko to mnie przekonało żeby spróbować. Po otrzymaniu okazało się że klej który dostałam rzeczywiście był w dyskretnej buteleczce, ALE nie posiadał nawet oryginalnej etykiety, wogóle żadnej etykiety nie posiadał, do tego po otworzeniu okazało się że ma ostry zapach że drażni skórę chyba już nie muszę nawet dodawać
. Próbowałam się skontaktować z tą panią, oczywiście cisza, ale ja będę dochodzić swoich praw. NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!!! To nie jest żaden wellaflexx ani Xtra Ear Glue ani(bo byc może po tym komentarzu pani zmieni nazwę:D) żaden inny, jak na razie to nikt nie wynalazł super kleju tak cudownego a w żadnym wypadku ta pani.Pozdrawiam wszystkich , jeśli ktoś został tak oszukany jak ja to zapraszam do wyrażenia swoijej opinii, mam nadzieję że ta osoba juz nie bedzie miała okazji do oszukiwania ludzi.Ps. Zanim kupicie coś na aukcji, sprawdżcie komentarze, w tym przypadku owa osoba miała parę negatywów, i nie tylko co do tej sprzedaży. zastanawiam się tylko skąd są te pozytywnei dlaczego na mnie to trafiło..Przestrzegam wszystkich,... |
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| sposób, odstające, uszy |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|