|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 10
|
Zapisałam się na fitness. Po pierwszych zajęciach strasznie obtarły mnie buty. Jak się potem okazało, nie były one odpowiednie do tych ćwiczeń, bo takie jakieś klasyczne. Teraz chce kupić specjalne buty do tego sportu. Zastanawiam się nad Nike i Adidasem i tego typu modelem http://www.tanisport.pl/nike/344305_...e/Product.aspx Może ktoś jest mi w stanie doradzić lub zaproponować coś w podobnej cenie??
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 25
|
Ja w sprawie stroju na fitness postawiłam na new balance. Dobra firma no i nie droga jeśli chodzi o asortyment sportowy. Naprawdę najlepsze buty jakie miałam to są waśnie buty new Balance:) Zresztą wejdź na stronę www.newbalance.pl, oceń i wybierz te, które ci najbardziej odpowiadają:) Ale jestem pewna, że z tymi butami nogi cię boleć nie będą:)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 9
|
@Misia24
jeśli chodzisz przewaznie na jakies tance czy aerobic to polecam buty do fitnessu. Osobiscie używam Reeboka- służą mi już od 6 lat i jeszcze dlugo pożyją (noszę je tylko wewnątrz budynku). Może jest coś ciekawego w aktualnej ofercie Reeboka... Natomiast, jeśli na silowni przeważnie biegasz na bieżni, to juz szybciej sklaniałabym się do butów biegowych- New balance albo Asics. |
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Member
Wypowiedzi: 43
|
No z tymi butami to nie jest tak jak z kupowaniem szalika czy czapki. To jednak musi być model dopasowany do stopy, która na treningu poddawana jest sporym obciążeniom i jednak te ruchy sprawiają, że w źle dobranym bucie można sobie odparzyć i obetrzeć stopę.
Jeżeli chodzisz tylko na fitness to wystarczą Adidas workout motion ale jeżeli jeszcze zdarza Ci się biegać (np. na bieżni), to koniecznie weź Adidasy Workout Lo Ceny są świetne, a co do rozmiaru to zawsze można się skonsultować |
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 7
|
Misia24 - ja również postawiłabym na tanisport.pl. Teraz szukam butów odpowiednich do biegania, ale w ofercie mają też obuwie na fitness tak więc na pewno znajdziesz tam coś odpowiedniego bo są różne marki i wzory także jeśli chodzi o dobór nie powinno być z tym problemu. Na fitness potrzebny jest też strój, który będzie "oddychał" - tam tez taki znajdziesz.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 10
|
Jak na razie z tego co widzę - najwięcej było porad odnośnie butów na fitness a tymczasem ubranko też jest ważne. Spójrz tutaj - takie getry czy spodenki będą odpowiedni a do tego jeszcze dobrać jakąś bluzeczkę ale nie za obcisłą, żeby nie krępowała ruchów - i strój gotowy.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 13
|
I think your blog need a new wordpress template. Downalod it from http://templates.wordpressguru.in, The site has nice and unique wordpress templates.
Hello Guru 27, what entice you to post an article. This article was extremely interesting Christian Louboutin Mary Jane Free Shipping 1, especially since I was searching for thoughts on this subject last Thursday. Hi there, I found your blog via Google while searching for first aid for a heart attack and your post looks very interesting for me. Nice post! GA is also my biggest earning. However 笔记本印董存瑞炸碉堡图片写纯爷们被指恶搞, it not a much.:) To start earning money with your blog Herve Leger Skirt Free Shipping, initially use Google Adsense but gradually as your traffic increases Discount Christian Louboutin Ankle Boots, keep adding more and more money making programs to your site. thanks Authentic Herve Leger Strapless!! very helpful post Herve Leger Bandage Dress 2011! I dont usually reply to posts but I will in this case. :) |
|
[ offline ]
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 8
|
I keep listening to the news speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. jordan heels
Thank you for your help! There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working ,great job! Super-Duper site nike jordan heels! I am loving it Air Jordan 4 High Heels!! Will come back again - taking you feeds also nike dunk high heels, Thanks. Hello. Great job. I did not expect this on a Wednesday. This is a great story. Thanks air jordan heels! You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog. |
|
[ offline ]
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 5
|
tak zdecydowanie sie zgadzam, że ubiór też jest ważny, najważniejsza jest wygoda, żeby strój nie krepował ruchów i żeby swobodnie można się było oddawać aktywności sportowej, jednak nie można zapominać są one niezwykle ważne bo utrzymują stopę w odpowiedniej pozycji i zapobiegają kontuzji , ja polecam buty new balance
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|