|
|
|
|||||||
Styl pijanego mistrza |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Witam jak myślicie czy Styl pijanego mistrza byłby skutecznym stylem w Polskich realiach ? :) tak mnie wczoraj wzięło na refleksje jak widziałem bójkę dwóch żuli pod sklepem że się zacząłem zastanawia nad stylem pijanego mistrza. Czy to możliwe że dobrze przygotowany zawodnik mógłby przegrac z innym zawodnikiem jakby tamten był pod wpływem alkoholu ? :)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 433
|
jak wyskoczy na Ciebie jakis duzy misiek to duzo tym nie zdzialasz. ale ogolnie wiekszosc kolesi, ktorzy by juz do ciebie mieli sapy a Ty uzylbys tego stylu moglo by sie pogubic i pomyslec ze jestes idiotą :P i to pomoze Ci wygrac
|
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Styl pijanego cechuje sie nie obliczalnością więc trudno określić przeciwnikowi gdzie przypuścisz atak . Ps nawet jeśli zadasz 10 ciosów przeciwnikowi i nawet był nieźle przybity to i tak miałbyś szanse go rozłożyć ( tylko musiał byś być do tego terz szypszym)
Moje moto to: "żyj i daj innym żyć" Sory za błędy jestem dyslektykiem i w dodatku pisałem tego posta z i pchona Pozdro |
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| styl, pijanego, mistrza |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|