|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
Witam załatwiłem sobie Synthol w strzykawach dałem za to ponad 5 kafli i teraz nie wiem czy to brać jak brac i z czym może mi ktoś pomoże bo tam trochę czytałem i jak przeczytałem skutku uboczne to sie przestraszyłem trochę.Czy to na prawdę tak szkodzi ? Pozdrawiam.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Synthol jest dla ciot, pedałów, bezmózgowców i tchórzy, którzy boją się odrobiny wisiłku na siłowni i wstrzykują sobie ten shit w mięśnie, jak Pamelka w cycki. Nie wspomne już potwornym o bólu przez kilka tygodni, kiedy olejek rozsadza mieśnie, rozciągając skórę na której szybko pojawiają się bycze rozstępy. Często też zdarzają się wycieki, no i nigdy nie ma gwarancji wyglądu takiego jak by sie chciało. Najczęściej mięśnie nafaszerowane tym g.ównem wyglądają nienaturalnie i śmiesznie...
Najczęściej ci co dłużej pakują to szybko skapną się, widząc kolesia mającego pod skórą zamiast mięśni olejek...(nie widać włókien mięśniowych, nawet przy napięciu, wszystko zbyt okrągłe i nienaturalnie rozmieszczone) Juz takiego raz widziałem...niezła polewa była! Dla mnie tacy ludzie to istna kreskówka i parodia :D zamiast mięśni olejek...to tak jakby nałożyć bluzę i wypchać ją pod spodem watą aby udawała mięśnie! Hhahahahahahahahahahaahahhahaahaa!!! |
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 10
|
Czyli kupiłeś i nie wiedziałeś co to ??? To znaczy że masz za dużo kasy a po za tym trafisz w żyłem i bedziesz wachal kwiatki od spodu. O tym środku dobipingu było w marcowym magazynie z usa o nazwie Pumped wygląd mieśni jak kolega wyżej już napisał będzie nie naturalny nawet po redukcji.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|