Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Odżywki i Suplementy

[ Wyślij odpowiedź ]

Synthol - dobre ?

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Synthol - dobre ? stare 07-31-2009, 14:50   #1
ramzez
Junior Member

Wypowiedzi: 3
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Synthol - dobre ?

Witam załatwiłem sobie Synthol w strzykawach dałem za to ponad 5 kafli i teraz nie wiem czy to brać jak brac i z czym może mi ktoś pomoże bo tam trochę czytałem i jak przeczytałem skutku uboczne to sie przestraszyłem trochę.Czy to na prawdę tak szkodzi ? Pozdrawiam.

[ offline ]

Synthol - dobre ? stare 07-31-2009, 14:53   #2
sowson
Member

Wypowiedzi: 82
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

jak chcesz byc kaleka to bierz...jak masz reszte moglu to to wypie...dol

[ offline ]

Synthol - dobre ? stare 08-03-2009, 18:36   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

Synthol jest dla ciot, pedałów, bezmózgowców i tchórzy, którzy boją się odrobiny wisiłku na siłowni i wstrzykują sobie ten shit w mięśnie, jak Pamelka w cycki. Nie wspomne już potwornym o bólu przez kilka tygodni, kiedy olejek rozsadza mieśnie, rozciągając skórę na której szybko pojawiają się bycze rozstępy. Często też zdarzają się wycieki, no i nigdy nie ma gwarancji wyglądu takiego jak by sie chciało. Najczęściej mięśnie nafaszerowane tym g.ównem wyglądają nienaturalnie i śmiesznie...
Najczęściej ci co dłużej pakują to szybko skapną się, widząc kolesia mającego pod skórą zamiast mięśni olejek...(nie widać włókien mięśniowych, nawet przy napięciu, wszystko zbyt okrągłe i nienaturalnie rozmieszczone)
Juz takiego raz widziałem...niezła polewa była! Dla mnie tacy ludzie to istna kreskówka i parodia :D zamiast mięśni olejek...to tak jakby nałożyć bluzę i wypchać ją pod spodem watą aby udawała mięśnie! Hhahahahahahahahahahaahahhahaahaa!!!

Synthol - dobre ? stare 11-04-2009, 18:46   #4
magu7
Junior Member

Wypowiedzi: 10

Czyli kupiłeś i nie wiedziałeś co to ??? To znaczy że masz za dużo kasy a po za tym trafisz w żyłem i bedziesz wachal kwiatki od spodu. O tym środku dobipingu było w marcowym magazynie z usa o nazwie Pumped wygląd mieśni jak kolega wyżej już napisał będzie nie naturalny nawet po redukcji.

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum