|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 9
|
Ostatnio szperając w necie, natknąłem się na ten produkt i zdjęcia które mnie wręcz przeraziły. Synthol to środek który wstrzykuje się do mięśni, aby poprawić swoją sylwetkę. Lecz jak wiadomo jest bardzo szkodliwy, może nawet doprowadzić kulturyste do śmierci. Widocznie zamiast intensywnych treningów,lepiej ryzykować własne życie i w ten sposób "poprawiać" sylwetkę. Podam niżej kilka zdjęć kulturystów którzy zdecydowali się na ten środek.
![]()
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 22
|
Faktycznie, coś okropnego
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 12
|
Witalla, a gdzie ten filmik widziałaś? z tego co się zorientowałem, to facet na tych zdjęciach wyżej podanych nie przyznaje się do tego ze synthol brał, ale to jest niemożliwe, żeby bez żadnych dopingów tak wyglądać. Taka osoba może się liczyć tylko z krytyką, poza tym to jest oszustwo mówiąc, że syntholu się nie brało, a na pierwszy rzut oka widać że to tylko dzięki temu tak wygląda. Wystarczy porównać zdjecia z innymi kulturystami którzy to brali i wszystko jasne
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 16
|
Czyli nic nie ma pozytywnego w tym środku oprócz przyrostu mięśni? Synthol używa podobno co drugi kulturysta, chodzi o takiego który uczestniczy w zawodach itp. Tez kiedyś zastanawiałem się na tym środkiem, ale faktycznie jak się naczytalem o tym troszke to mnie już całkowicie zniechęciło. Jest wiele innych dopingów, bardziej bezpiecznych i tez skutecznych
|
|
[ offline ]
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 17
|
Ciekawe, nie słyszałem nigdy wcześniej o tym środku. Z tego co widze, to naprawdę jest szkodliwy (po samych fotach). O wiele lepiej wygląda jak są normalnie wyćwiczone np. bicepsy niż takie po wstrzyknięciu tego preperatu.
|
|
[ offline ]
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| synthol, doping |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|