Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Doping

[ Wyślij odpowiedź ]

Synthol - doping

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Synthol - doping stare 09-07-2008, 21:29   #1
Mati
Junior Member

Wypowiedzi: 9
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Ostatnio szperając w necie, natknąłem się na ten produkt i zdjęcia które mnie wręcz przeraziły. Synthol to środek który wstrzykuje się do mięśni, aby poprawić swoją sylwetkę. Lecz jak wiadomo jest bardzo szkodliwy, może nawet doprowadzić kulturyste do śmierci. Widocznie zamiast intensywnych treningów,lepiej ryzykować własne życie i w ten sposób "poprawiać" sylwetkę. Podam niżej kilka zdjęć kulturystów którzy zdecydowali się na ten środek.

[ offline ]

Synthol - doping stare 09-07-2008, 21:29   #2
witalla
Junior Member

Wypowiedzi: 22

Faktycznie, coś okropnego czytałam troszke o synthol, jest to produkt na liście zakazanych, którego nie można stosować, a mimo to widać że jakoś zbytnio się tym nie przejeli. Widziałam na jakims filmiku jak jednemu kulturyście pękł jeden z bicepsów, gdy go napinał.

[ offline ]

Synthol - doping stare 09-07-2008, 21:29   #3
Tysmanek
Junior Member

Wypowiedzi: 12

Witalla, a gdzie ten filmik widziałaś? z tego co się zorientowałem, to facet na tych zdjęciach wyżej podanych nie przyznaje się do tego ze synthol brał, ale to jest niemożliwe, żeby bez żadnych dopingów tak wyglądać. Taka osoba może się liczyć tylko z krytyką, poza tym to jest oszustwo mówiąc, że syntholu się nie brało, a na pierwszy rzut oka widać że to tylko dzięki temu tak wygląda. Wystarczy porównać zdjecia z innymi kulturystami którzy to brali i wszystko jasne

[ offline ]

Synthol - doping stare 09-07-2008, 21:29   #4
Matrixxx
Junior Member

Wypowiedzi: 16

Czyli nic nie ma pozytywnego w tym środku oprócz przyrostu mięśni? Synthol używa podobno co drugi kulturysta, chodzi o takiego który uczestniczy w zawodach itp. Tez kiedyś zastanawiałem się na tym środkiem, ale faktycznie jak się naczytalem o tym troszke to mnie już całkowicie zniechęciło. Jest wiele innych dopingów, bardziej bezpiecznych i tez skutecznych

[ offline ]

Synthol - doping stare 09-07-2008, 21:29   #5
Mati
Junior Member

Wypowiedzi: 9

Tu jeszcze wrzucę kilka fot kulturystów którzy synthol sobie wstrzykiwali

[ offline ]

Synthol - doping stare 09-07-2008, 21:29   #6
SmaKosz
Junior Member

Wypowiedzi: 17

Ciekawe, nie słyszałem nigdy wcześniej o tym środku. Z tego co widze, to naprawdę jest szkodliwy (po samych fotach). O wiele lepiej wygląda jak są normalnie wyćwiczone np. bicepsy niż takie po wstrzyknięciu tego preperatu.

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
synthol, doping

« | Deka »
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum