Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Po treningu > Nauka i Multimedia

[ Wyślij odpowiedź ]

Taniec dyskotekowy

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Taniec dyskotekowy stare 10-13-2008, 11:43   #1
szumi
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam macie jakieś nauki jak powinien wyglądać taniec dyskotekowy. Mam dopiero 15 lat i zacząłem chodzić na dyskoteki ale nie wiem w ogóle jak tam się poruszać, jak tańczyć.

[ offline ]

Taniec dyskotekowy stare 10-13-2008, 12:01   #2
Tristan
Member

Wypowiedzi: 83
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Jeśli się nie mylę to już taki temat był, ale odpowiem w tym ;) słuchaj stary taniec dyskotekowy po prostu polega na tym że ruszasz się w rytm muzyki i nie trzeba się go specjalnie uczyć. Po próbuj trochę w domu przed lustrem i zobaczysz że nie jest to takie trudne.
Dużo trudniejsze są tańce towarzyskie, coś o tym wiem ponieważ sam chodzę na takie kursy.

[ offline ]

Taniec dyskotekowy stare 01-27-2009, 20:27   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Odpowiedż

Ja wiem jak sie tańczy taniec dyskotekowy!Musisz tylko w rytm muzyki poruszać ładnie biodrami i resztą ciała!Różne ruchy nogami oraz rękami w rytm !;-)

Taniec dyskotekowy stare 11-23-2009, 09:51   #4
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Taniec dyskotekowy???

Ja mam dyplom z tańca dyskotekowego. Nie wystarczy tylko ruszać się jakkolwiek, bo tak właśnie wielu ludzi robi i wyglądają smiesznie na parkiecie. Na internecie znajdziesz podstawowe kroki do nauki tańca dyskotekowego. To jest proste ale wymaga mocnego poczucia rytmu. A naprawde warto - każda dziewczyna na to leci, a każdy facet ma na co popatrzeć (jeśli tańczy kobieta). Wierzcie mi!!!

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
taniec, dyskotekowy

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum