|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Witam :P :D mam plany co do zrobienia sobie tatuażu na stopie.. ale szukając zbytnio wielu wzorów ciekawych nie znalazłam, z tego powodu zastanawiam się nad takim czymś:
Może macie jakieś jeszcze do tego inne propozycje?albo sami macie takie tatuaże?? )
|
|
[ offline ]
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 10
|
mi się najbardziej podoba to co dał Analo, jest delikatny i bardzo przyjemny dla oka :) Oczywiscie to Twój wybór, ale skoro pytałas o opinie... Radze iść do salonu i napewno tam są katalogiu tatuaży. Wiadomo inaczej to na nodze wygląda jeśli się widzi a inaczej sam wzór, ale jak Ci się jakiś naprawdę spodoba to nie będzie miało to aż takiego znaczenia ;) Jak zrobisz to cyknij foto i wklej tu, zobaczymy na co się w końcu zdecydowałaś :P
|
|
[ offline ]
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 6
|
A ja do tego jeszcze znalazłam dwie foty, całkiem fajne na kobiecą stupke :D co prawda są troszke bardziej widoczne niż te co wkleili przedmówcy, ale może akurat trafie w Twoje gusta, kto wie :P Prosze oto fotki:
![]() --------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------- :) |
|
[ offline ]
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 18
|
![]() Aktifblog tĂźrkiyenin en iyi blog sitesidir. BulduÄun bulabileceÄin en iyi paylaĹÄąmlar bu blogdadÄąr.Aktifblog TĂźrkiyenin en aktif paylaĹÄąm platformudur. Bu blogda bulduÄun bulabileceÄin her tĂźrlĂź paylaĹÄąmlar vardÄąr. Blogumu en gĂźncel, en aktif blog sitesidir. GĂźncel sitemi.
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| tatuaż, stopie |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|