Wróć   Odżywki, kulturystyka, sport, zdrowie, uroda, diety - BodyBuild.pl > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Doping

[ Wyślij odpowiedź ]

Trenadrol

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Trenadrol stare 10-21-2008, 17:27   #1
Dragon
Junior Member

Wypowiedzi: 12
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Chciałbym się dowiedzieć czegoś o tym Trenadrol, polecił mi to kumpel ale już głupio mi było pytać co do tego, wiec licze tutaj na pomoc. Z góry bede wdzieczny za info
[ offline ]

Trenadrol stare 07-25-2009, 18:04   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - trenadrol

no wiec zamowilem sobie 2 opakowania na allegro i powiem ci ze efekty juz zauwazalne po 1 tygodniu cwiczen idzie masa sila i to ogromnie po skonczonej kuracji trzeba sie odblokowac najlepiej Novedex XT dostepny tez na allegro. trenadrol jest srodkiem prohormonalnym i ze tak powiem od kiedy jestesmy w UE sprzedawanie jego jest nielegalne lecz posiadanie nie jest karane. jedyna wada ktora w nim dostrzegam to straszny wzrost cisnienia tetniczego czyli ze podczas wyciskania duzych ciezarow prawdopodobienstwo wylewu znacznie sie zwieksza. jesli masz klopoty z cisnieniem proponuje najpierw odwiedzic lekarza po jakies pigoly na cisnienie... ja osobiscie stosuje narazie meliske codziennie jak narazie sie sprawdza. ogolnie to zajebisty srodek jesli chodzi o nabranie dobrej masy i sily.

Trenadrol stare 07-26-2009, 22:34   #3
Pendragon
Junior Member

Wypowiedzi: 14

Mowisz ze codziennie stosujesz Meliske. A co to takiego? Ja również mysle nad tym środkiem jak Trenadrol. Polecili mi go kumple kazdy kto to brał poleca masa i siła ze szok:) pozdro.
[ offline ]

Trenadrol stare 09-29-2009, 22:56   #4
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

Meliska - czyli melisa :D herbatka uspokajająca

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
trenadrol

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Męskie fryzury Author Basic Napisy do filmów Osiemnastka Omega 6 Kontuzja kolana :/ mountain dew Tuńczyk Milena Velba