Wróć   Odżywki, kulturystyka, sport, zdrowie, uroda, diety - BodyBuild.pl > Kulturystyka, fitness, sporty siłowe > Trening

[ Wyślij odpowiedź ]

Trening na biceps

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Trening na biceps stare 09-15-2009, 17:15   #1
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Trening na biceps

Witam !!

Trenuję przez 6 miesięcy MMA. (2 razy w tygodniu) Mam 17 lat i jestem chudy (184 cm 68 kg. a w łapie mam 27cm. <lol2>) Na siłkę nie chodzę i chciałbym popracować nad bicepsem. Jak wiadomo na treningach też mamy jakieś ćwiczenia na siłę itd. ale to mi nic nie daje ... W domu mam 1 hantelek 12 kg. i chciałbym nim poćwiczyć biceps ;) Prosiłbym o porady jak ćwiczyć (serie itd.) i ewentualne odżywki aby jak najszybciej powiększył mi się biceps bo aż wstyd jak na razie ;D (strzały odpadają i białko - kumpel zaczął brać to pryszcze zaczeły mu wyskakiwać na klacie , plecach i twarzy i teraz leczy się u dermatologa więc nie chce mieć tych samych problemów)

Trening na biceps stare 10-04-2009, 21:13   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Pryszcze mogly sie pojawic bo mogl miec zkaze bialkowa lub bral zbyt duze ilosci bialka . Jesli masz zamiar cwiczyc to nie trzeba ci zadnych obrzywek bialkowych wystarczy racionalna dieta
mozesz cwiczyc
- uginanie ramienia w oparcui o kolano lub po prostu stojac 5x10-12 przewa miedzy seria ok.1min
- "mloteczki" uginanie ramiena (ciezar trzymany w pionie) 5x10-12 przewa miedzy seria ok.1min
mysle ze ok 3 razy w tygodniu wystarczy

Trening na biceps stare 02-21-2010, 12:16   #3
jarek61
Junior Member

Wypowiedzi: 3
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Najlepiej na biceps moim zdaniem to chyba hantle. Ja mam coś takiego: http://www.sklep-presto.pl/product-p...2-x-15-kg.html. Ćwiczę nimi nie tylko na biceps. Mogą się przydać do różnych ciekawych ćwiczeń i można wycwiczyć dzięki nim różne partie mięśni.
[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum