|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 8
|
Co sadzicie o takim produkcie jak Trimgel? dla wyjasnienia jest to żel wyszczuplający :P podobno bardzo skuteczny można nawet 4 kg schudnac w ciągu tygodnia. Alee czy to faktycznie jest prawda to nie mam pojecia, może ktos stosowal go i powie cos o tym :)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 14
|
Paula też tak sądze, co prawda nie stosowałam tego, ale przy pomocy żelu to jest nierealne. Schudnać to można jedynie za pomocą diety lub ćwiczen, a najlepiej tych dwóch rzeczy naraz ;) nie wyobrażaj sobie po takim żelu niewiadomo czego :)
|
|
[ offline ]
|
|
|
#7 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
To wszystko jest nie realne, dziewczyny nie kupujcie tego , gdyby można było schudnąć 2,3,4,5kg w tydzień za pomocą żelu po świecie chodziłyby same chudzielce. Po co by były diety?siłownie? i dlaczego kosmetyk który sprawia takie cuda kosztuje tylko 200-300zł????Ostrzegam to będzie kasa wyrzucona w błoto . Sprawdziłam na allegro już jest na trimgel kilku chętnych przeraża mnie to ...naprawdę . Założę się że niejedna z pań które ma problemy z nadwaga próbowała różnych kremów , żeli , masek.....ja sama byłam jedną z nich ....ale powiedziałam dość !!!!kupiłam używanego chodziarza i od kilku tygodni ćwiczę , odżywiam sie zdrowo (nie głodzę ) i schudłam 6 kg, a dzięki ćwiczenia mam lepszy humor:):) Wybór jest prosty <<między tym co łatwe, a tym co dobre>>
|
|
|
#10 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Co do gwałtownego chudnięcia, to sam jestem w trakcie i na początku pojechałem 10kg w 10 dni, i później zwolniłem do kolejnych 10kg w 14 dni. Suma sumarum - od dnia kobiet (kiedy to z przerażeniem odnotowałem 100kg) do dziś schudłem 20kg.
Na siłownię dopiero zaczynam chodzić. Jak? Bardzo prosto. Przestałem jeść jak szalony. Zastosowałem dietę dla grupy krwi (W moim przypadku A). Odstawiłem mięso, nabiał, zupki instant, ziemniaki, pieczywo, napoje gazowane (zywię się gotowanymi warzywami, waflami ryżowymi, owocami i rybami). W diecie nie przekraczam 1200kcal/doba. Co NAJWAŻNIEJSZE - rzuciłem jednocześnie palenie, co dało mi ogromnego kopa. Zacząłem biegać, tańczyć w domu, skakać na skakance, jeździć na rowerze (byłem też dwukrotnie na Body Space i na basenie w tym czasie). Po 10 dniach włączyłem suplementy (CLA i DYMA-BURN). Teraz zaczynam chodzić na siłownię, basen i body space regularnie (kwiecień i może maj), żeby nabrać normalnego kształtu (kilogramy jeszcze 2-4 w dół i będę miał niby idealne BMI). Do tego stosuję na rozstępy i cellulit żele bielendy po 8zł (zielona herbata rano i czerwona z CLA wieczorem) oraz herbatki 'slim figura' - obie te rzeczy są zdrowe i wychodzę z założenia, że nie zaszkodzą, a może pomogą. Jakby ktoś miał dodatkowe pytania, to zapraszam na gg 4553560 - chętnie odpowiem :) |