Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Uroda

[ Wyślij odpowiedź ]

Trimgel

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Trimgel stare 10-09-2008, 13:57   #1
Paulaa19
Junior Member

Wypowiedzi: 8
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Co sadzicie o takim produkcie jak Trimgel? dla wyjasnienia jest to żel wyszczuplający :P podobno bardzo skuteczny można nawet 4 kg schudnac w ciągu tygodnia. Alee czy to faktycznie jest prawda to nie mam pojecia, może ktos stosowal go i powie cos o tym :)

[ offline ]

Trimgel stare 10-09-2008, 14:50   #2
Ernesto
Senior Member

Wypowiedzi: 106

Pewnie jakaś ściema bo nie wierze w takiej rzeczy jak 4 kg w tydzień. Albo jakby to nawet było możliwe to będziemy za to płacić zdrowiem. Tak mi się wydaje.

[ offline ]

Trimgel stare 10-09-2008, 15:15   #3
WoSa
Junior Member

Wypowiedzi: 14

Paula też tak sądze, co prawda nie stosowałam tego, ale przy pomocy żelu to jest nierealne. Schudnać to można jedynie za pomocą diety lub ćwiczen, a najlepiej tych dwóch rzeczy naraz ;) nie wyobrażaj sobie po takim żelu niewiadomo czego :)

[ offline ]

Trimgel stare 01-11-2009, 12:43   #4
trimgel opinia
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - trimgel opinia

trimgel to jedna wielka ściema, najlepiej się zabrać za siebie a nie wieżyc w jakieś pierdoły typu właśnie herbatki odchudzające

Trimgel stare 01-15-2009, 08:16   #5
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Trimgel i dzialanie

sama stosowałam i rzeczywiście nic specjalnego

Trimgel stare 01-18-2009, 10:06   #6
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Wiki:)

Wszyscy mówicie że to jedna wielka ściema....no ale czy ktos z was to stosował?no a jesli tak...to naprawde nic a nic nie działa?no wiem że te 5 kg tyg to napewno nierealne...no ale może widac jakeis malutkie efekty?czy kompletnie nic?..

Trimgel stare 01-21-2009, 09:25   #7
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - trimgel

To wszystko jest nie realne, dziewczyny nie kupujcie tego , gdyby można było schudnąć 2,3,4,5kg w tydzień za pomocą żelu po świecie chodziłyby same chudzielce. Po co by były diety?siłownie? i dlaczego kosmetyk który sprawia takie cuda kosztuje tylko 200-300zł????Ostrzegam to będzie kasa wyrzucona w błoto . Sprawdziłam na allegro już jest na trimgel kilku chętnych przeraża mnie to ...naprawdę . Założę się że niejedna z pań które ma problemy z nadwaga próbowała różnych kremów , żeli , masek.....ja sama byłam jedną z nich ....ale powiedziałam dość !!!!kupiłam używanego chodziarza i od kilku tygodni ćwiczę , odżywiam sie zdrowo (nie głodzę ) i schudłam 6 kg, a dzięki ćwiczenia mam lepszy humor:):) Wybór jest prosty <<między tym co łatwe, a tym co dobre>>

Trimgel stare 03-14-2009, 18:01   #8
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Trimgel

Jedna wielka ściema, nie dajcie się na to nabrać, stosowałam i wiem co mówię.....

Trimgel stare 03-23-2009, 15:23   #9
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - stosuję od tygodnia

na razie przytyłam 1 kg

Trimgel stare 04-02-2009, 13:07   #10
Nie zarejestrowany
Guest

test3 Domyślnie [ cytuj ] - Żele po kilka stów są bez sensu...

Co do gwałtownego chudnięcia, to sam jestem w trakcie i na początku pojechałem 10kg w 10 dni, i później zwolniłem do kolejnych 10kg w 14 dni. Suma sumarum - od dnia kobiet (kiedy to z przerażeniem odnotowałem 100kg) do dziś schudłem 20kg.
Na siłownię dopiero zaczynam chodzić.
Jak? Bardzo prosto. Przestałem jeść jak szalony. Zastosowałem dietę dla grupy krwi (W moim przypadku A). Odstawiłem mięso, nabiał, zupki instant, ziemniaki, pieczywo, napoje gazowane (zywię się gotowanymi warzywami, waflami ryżowymi, owocami i rybami). W diecie nie przekraczam 1200kcal/doba. Co NAJWAŻNIEJSZE - rzuciłem jednocześnie palenie, co dało mi ogromnego kopa. Zacząłem biegać, tańczyć w domu, skakać na skakance, jeździć na rowerze (byłem też dwukrotnie na Body Space i na basenie w tym czasie). Po 10 dniach włączyłem suplementy (CLA i DYMA-BURN). Teraz zaczynam chodzić na siłownię, basen i body space regularnie (kwiecień i może maj), żeby nabrać normalnego kształtu (kilogramy jeszcze 2-4 w dół i będę miał niby idealne BMI).

Do tego stosuję na rozstępy i cellulit żele bielendy po 8zł (zielona herbata rano i czerwona z CLA wieczorem) oraz herbatki 'slim figura' - obie te rzeczy są zdrowe i wychodzę z założenia, że nie zaszkodzą, a może pomogą.

Jakby ktoś miał dodatkowe pytania, to zapraszam na gg 4553560 - chętnie odpowiem :)

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
trimgel

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

drgająca powieka Walka uliczna Bezpłatne próbki kosmetyków Fryzury piłkarzy Namierzanie telefonu Elizabeth Duda Oparzenia po solarium Chusteczki samoopalające Claritine Skręcenie stawu skokowego