|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 2
|
Jakie mogą wystąpić urazy kolana ? Chodzi o to, że kilka lat temu miałem problemy z kolanem i nie pamiętam za bardzo co to było. Chciałbym wiedzieć aby w przyszłości jak coś lekarzowi powiedzieć na co byłem chory
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 3
|
Heey . ;]
Nie Wiem czy dobrze trafiłam ale skoro już zaczęłam .. Więc. W Lutym byłam na wycieczce w Alpach . Na Nartach. W ostatni dzień niestety wywróciłam się na ( bardzo krzywej ) górce. Musiałam jechać do szpitala , ponieważ myśleli że to coś poważnego bo bolało jak nie wiem co oraz , zrobił się ogromny krwiak na całym kolanie . Poczułam jak by mi coś przeskoczyło i to był ogromny ból . Powiedzieli że to nic takiego ale na wszelki wypadek dali mi ogromną szynę od uda po kostkę , by usztywnić nogę . Rentgen nic nie wykazał .. Jak Dojechałam do Domu , Kazali mi iść do Lekarza , Więc poszłam .. I coś im się nie podobało .. Nie Wiem co .. Kazali poczekać .. Więc jak zwykle , grałam w kosza .. Tańczyłam ... Ale Cokolwiek nie zrobię , zawsze mi kolano wyskakuje .. A Więc Przestałam bo to jest ogrooomny ból. Chłopak mojej kuzynki powiedział że doznał czegoś takiego podczas grania w piłkę nożną .. I Zerwał wiązadło w kolanie. I miał podobne bóle jak i ja. Moje Kolano jest cały czas... Takie .. Lekko Fioletowe i Spuchnięte. Zamierzam iśc do lekarza bo to mnie boli .. bardzo x/. Czy to może być rzeczywiście zerwanie wiązadła ??. Jak przebiega takie leczenie ??. Dzięki . ;**
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| urazy, kolana |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|