|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Witam, jestem zapisany do stomatologa na usuwanie zęba ma się to odbyć jutro. No i strasznie się przed tym boję niby wszyscy mnie zapewniają że to nie boli pod znieczuleniem ale i tak się strach sam pojawia.
Jak myślicie czy usuwanie zęba jest operacją która boli ? |
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Wypowiedzi: 956
|
Usuwanie zęba pod znieczuleniem nie boli. Ja raz miałem nawet tak, że rozcinane i szyte dziąsło przy usuwaniu zęba i nie bolało. Zaczyna boleć już później, jak znieczulenie przestaje działać ale środki przeciwbólowe załatwią sprawę.
|
|
[ offline ]
|
|
|
#3 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Ja mam problem. Ja miałam usuwać zęba. Zadzwoniłam i zapytałam się dentystki czy przyjęła by mnie z bólem. Ona powiedziała że przyjmie mnie ale zapytała jaki ząb mnie boli. Powiedziałam że trzonowy. Dentystka powiedziała mi że dopiero wróciła z urlopu i boli ją ręka dlatego nie usuwa stałych zębów. Strasznie się wkurzyłam bo panicznie boję się dentysty a do niej miałam zaufanie. Co mam zrobić? Nie chcę iść do innego dentysty ! Pomóżcie !!!
|
|
|
#4 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Moim zdaniem usuwanie zęba nie boli aż tak bardzo. Mam wyrywać zęba dlatego też nie mogę powiedzieć jak to jest. Ale moja mama ciągle mi powtarza że to nic nie boli ;pp I ja jej wierzę ! Na pewno jest trochę nieprzyjemne uczucie jak się wyrywa.
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|