Wróć   Odżywki, kulturystyka, sport, zdrowie, uroda, diety - BodyBuild.pl > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Zakwasy

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Zakwasy stare 09-07-2008, 21:29   #1
karol89
Junior Member

Wypowiedzi: 5
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Czesc. Mam straszne zakwasy po treningu. Są juz 5 dni i mało co przechodzi .Nie jestem w stanie normalnie trenować przez to. Zna może ktos sposób na to żeby ich się pozbyc? Prosze o pomoc
[ offline ]

Zakwasy stare 01-11-2009, 12:48   #2
golon
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - sposob na zakwasy

ja od kilku dni postanowiłem się wziąć za siebie i wczoraj pierwszy trening na silowi, dałem duży wycisk i nie potrzebnie, bo teraz mam straszne zakwasy, człowiek chodzi cały obolały, ciekawe ile ten stan będzie trwać u mnie. Niektorzy maja właśnie racje, że lepiej trenować mnie a systematycznie i przyzwyczaić organizm do treningu, by nie było właśnie takiej sytuacji - jak zakwasy. Poczytałem właśnie, ze najlepszą formą na zakwasy jest masowanie mięśni, poprawia to krążenie krwi, oraz ciepła kompiem i jakieś maści rozgrzewające, pozdrawiam:)

Zakwasy stare 01-11-2009, 18:29   #3
xhcmikix
Moderator

Wypowiedzi: 434
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

i po treningu się porozciągac oraz porobic różne wymachy, gorąca kompiel, jakiś masaż by odprowadzic kwas mlekowy

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
zakwasy

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum