|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 1
|
Ostatnio zauważyłem u siebie że wydobywa się ze mnie dziwna żółta sperma. Kilka dni temu jeszcze wszystko było ok, ale coś się zmieniło i nie wiem od czego w ogóle takie rzeczy mogą się zmieniać. Czy może to być przez to że zmieniłem swoją dietę ?
|
|
[ offline ]
|
|
|
#2 |
|
Guest
Wypowiedzi: n/a
|
Mialem to samo przez pare dni po dlugiej "abstynencji" Czynniki ktore moga wplynac na kolor czy konsystencje sa rozne. Dieta jak najbardziej, a moim daniem nawet i aktywnosc fizyczna. Jednymi slowy smakow i kolorow jest tyle ile facetow :D Spotkalem sie nawet z opinia, iż jest to spowodowane dojzewaniem. Prejmowac sie mozemy wtedy, gdy ejakulat jest zadki i pzezroczysty bo to oznacza małą zawartosc plemnikow w plynie. Ja jestem jednak dziwnie spokojny podczas takich anomalii gdyz licze sie z tym, ze ludzki organizm reaguje rzerozniasto w tych chorych czasach gdzie zyje sie poprostu niezdrowo i w pospiechu. Niezawadzi jednak wizyta u specjalisty, niesądzisz?. Nie nalezy sie ani wstydzic ani bac. Niecjh nic co ludzkie niebedzie nam obce! Podrawiam i powodzenia :D
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
Wypowiedzi: 6
|
może coś zjadłeś? jeśli to krótkotrwałe to nie czym się przejmować przecież, chyba że trwa ciągle to radzę wizytę u specjalisty
|
[Wyślij odpowiedź] |
| Tagi |
| Żółta, sperma |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|