Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Żółta sperma

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Żółta sperma stare 10-13-2008, 10:43   #1
kecaj
Junior Member

Wypowiedzi: 1
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Ostatnio zauważyłem u siebie że wydobywa się ze mnie dziwna żółta sperma. Kilka dni temu jeszcze wszystko było ok, ale coś się zmieniło i nie wiem od czego w ogóle takie rzeczy mogą się zmieniać. Czy może to być przez to że zmieniłem swoją dietę ?

[ offline ]

Żółta sperma stare 01-21-2009, 12:38   #2
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a
test3 Domyślnie [ cytuj ] - Niejstem specjalistą, ale...

Mialem to samo przez pare dni po dlugiej "abstynencji" Czynniki ktore moga wplynac na kolor czy konsystencje sa rozne. Dieta jak najbardziej, a moim daniem nawet i aktywnosc fizyczna. Jednymi slowy smakow i kolorow jest tyle ile facetow :D Spotkalem sie nawet z opinia, iż jest to spowodowane dojzewaniem. Prejmowac sie mozemy wtedy, gdy ejakulat jest zadki i pzezroczysty bo to oznacza małą zawartosc plemnikow w plynie. Ja jestem jednak dziwnie spokojny podczas takich anomalii gdyz licze sie z tym, ze ludzki organizm reaguje rzerozniasto w tych chorych czasach gdzie zyje sie poprostu niezdrowo i w pospiechu. Niezawadzi jednak wizyta u specjalisty, niesądzisz?. Nie nalezy sie ani wstydzic ani bac. Niecjh nic co ludzkie niebedzie nam obce! Podrawiam i powodzenia :D

Żółta sperma stare 07-11-2011, 22:15   #3
Nie zarejestrowany
Guest

Wypowiedzi: n/a

Post usunięty przez moderatora

Żółta sperma stare 07-19-2011, 19:12   #4
MistrzSeksu
Junior Member

Wypowiedzi: 6

może coś zjadłeś? jeśli to krótkotrwałe to nie czym się przejmować przecież, chyba że trwa ciągle to radzę wizytę u specjalisty

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
Żółta, sperma

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum