Wróć   Odżywki i Suplementy Forum BodyBuild.pl / Vitamin-Shop > Zdrowie i uroda > Zdrowie

[ Wyślij odpowiedź ]

Zrastanie kości

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Zrastanie kości stare 10-14-2008, 09:21   #1
katron
Junior Member

Wypowiedzi: 3
test3 Domyślnie [ cytuj ] -

Witam jakie środki przyspieszają zrastanie kości ? Może jakieś tabletki w aptekach kupić aby kości mocno, szybko i pewnie się zrastały ? Nabawiłem się kontuzji kilka miesięcy temu już niby wszystko jest ok, ale jak chodzę do lekarza na kontrole to cały czas mówi że jeszcze nie mogę wrócić do trenowania koszykówki przez to że jeszcze dobrze kości się nie zrosły, więc może jest coś dzięki czemu szybciej się zrosną ?

[ offline ]

Zrastanie kości stare 10-14-2008, 09:45   #2
Gonzo
Moderator

Wypowiedzi: 956

Ja osobiście nie spotkałem się z takimi środkami ale zapytaj jeszcze lekarza. Choć no niestety faktem jest, że pewne procesy regeneracyjne wymagają jednak czasu. Jeżeli kości się jeszcze nie zrosły to rzeczywiście nie ma co się spieszyć do powrotu na boisko. Chyba lepiej jeszcze odczekać i później na spokojnie wrócić do treningów niż zrobić to pospiesznie, kiedy organizm nie jest jeszcze w pełni zregenerowany i nabawić się kolejnej kontuzji, nie wykluczone, że poważniejszej. Jeżeli boisz się zastania mięśni czy czegoś w tym rodzaju to poproś lekarza, aby Cię skierował na rehabilitację.

[ offline ]

Zrastanie kości stare 10-14-2008, 09:48   #3
katron
Junior Member

Wypowiedzi: 3

Gonzo dzięki za odpowiedź :)
do admina forum, przydałaby się opcja jakiś podziękowań albo coś w tym stylu, bo widzę że Gonzo odwala kawał dobrej roboty

[ offline ]

[Wyślij odpowiedź]

Tagi
zrastanie, kości

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum